7.3.2017

Unelmapuutarhat ja puutarhaunelmat toteen, tänä keväänä

 
 
 
 
 
Lähes vuoden työpanos on vapautumassa päästäni, it-suunnittelijoiltamme ja salaisilta linkeiltämme maailmalle. Tai ainakin tuleville uusille verkkosivuillemme. Tämä  tuote tuo puutarhan suunnittelun mahdollisuuden jokaisen lähettyville, omalle tietokoneelle.
 
Tarjolla on siis puitteet, joissa suunnittelu on turvallista. Työkalu blokkaa väärät kasvivalinnat, kasvuolosuhteiden tai valitun tyylin perusteella. Nämä sadat kasviyhdistelmät olen väsännyt teille syksyn ja talven pimeinä tunteina - ja pitänyt joka minuutista! Kasvilajien lisäksi työkalu ehdottaa tietyt pihakivet tyylivalinnan mukaan, ja laskee myös suunniteltujen kivetysten pinta-alat. Kätevää, eikö?
 
Tarjolla on myös mahdollisuus tilata tuotteet kotiin kuljetettuina. Kasvien kohdalla yhteistyökumppaneina ovat mm. Puutarha Tahvoset ja Talman Lehtopuutarha.
 
Valikoimassa on niin ihania uutuuksia kuin varmoja pihan viherryttäjiä, kuten alla kuvassa olevat VAALEANPUNAISET pihlaja ja herukka.

 

 
Kevääseen kuuluu puutarhalehdet yhtä varmasti kuin puiden heräilevät silmut. Minun työnkuvaani ne kuuluvat myös, tosin niin, että pyrin saamaan joka vuosi vähintään yhden hyvän jutun meidän töistämme, ja hyvään lehteen. Niin tänäkin vuonna, mutta nyt on jutun juurta hieman enemmin kuin ennen.
 
Vapautamme tämän lapsukaisemme käyttöönne siis hyvin pian,  viikko vielä koeajetaan.
- Pihalla.
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti