Via Garden 
Langat pysyvät ydinjoukon käsissä, ja suora kontakti asiakkaaseen on kunnia-asia. Työtiimimme koko vaihtelee kolmesta kymmeneen, sesongista riippuen.

Työmaatamme on koko eteläinen Suomi, pääpaino on kuitenkin pääkaupunkiseudulla ja eteläisellä rannikolla.

Erikoisosaamistamme on haastavat kohteet: vaikeat olosuhteet, haastava pohjamaa etc.
Yksityiset uudisrakentajat, vanhan kiinteistön kunnostajat tai vapaa-ajan asunnon rakentajat ovat asiakaskuntaamme. Paras tulos syntyy suunnitelman ja toteutuksen ollessa samoissa käsissä.
Kunnostettavat arvopuutarhat ovat osaamistamme parhaimmillaan - kukoistukseensa palautettuja puutarhoja olemme tehneet kymmeniä.

Takanamme on yli kymmenen vuoden kokemus vihersuunnittelusta ja pihanrakentamisesta. Kohteita on kertynyt yli kaksisataa, isoja ja pieniä. Mikään haaste ei ole liian pieni tai suuri, tehtävämmehän on sekä suunnitella että rakentaa asiakkaalle ympäristö, joka on juuri häntä varten.

Tasaiselle tontille luotiin korkeuseroja ja vaihtelua muurein ja pengerryksin. Katseenvangitsijana toimii kaareva muuri, ja mustaksi maalattu kasvihuone.

Altan liuskekivi toimii upeasti siperianlehtikuusen kanssa. Harmaan hopeaiset sävyt toistuvat sekä terassin kivetyksessä että pihakalusteissa.


Kalliolle pengerryksittäin rakennettu kukkiva puutarha. Pengerrykset peittyvät kasvustoon, ainoastaan ylin kivimuuri jää näkyviin.


Kivimestarin taidonnäyte! Punainen kotimainen graniittikivi monessa koossa ja muodossa antaa olettaa, että allas on vanha eikä 2000-luvulla pihan kunnostuksen yhteydessä pihaan luotu uusi elementti. 


Nurmi ei vielä viherrä - mutta vanhojen puisten pengerrysten väistyttyä sai rantaviiva toimivamman ja tyylikkäämmän ratkaisun. Nyt ei vesi enää vie maamassoja mennessään!

Puistomainen avara ratkaisu sopii näihin maisemiin. Tuuliblokkina toimii rajaistutus, kunhan se pari vuotta vielä kasvaa.